Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Afwikkeling nalatenschap

HEREDITAS ontzorgt nabestaanden, geliefden en betrokkenen:
1. door U te helpen de juiste voorbereidingen te treffen
2. met raad en daad na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid

Bijvoorbeeld met de opmaak van een testament, een nabestaandendossier of met regelingen voor wilsonbekwaamheid (bijvoorbeeld dementie) zoals een levenstestament of onderbewindstelling.
Na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid moeten vele administratieve en praktische zaken worden geregeld en/of afgehandeld zoals verzekeringen, pensioenen en belastingen. Of het leegruimen en/of verkopen van een woning. Dit is niet zonder risico (financieel/onenigheid). Hereditas helpt en neemt als onpartijdig specialist naar wens werk en zorg uit handen.

Voor wie bedoelt:
Hoe staat het met de toekomstige nalatenschap van uzelf, uw partner, ouders of goede kennis? Op de website van HEREDITAS staat een nalatenschaptest en binnen 5 minuten weet u wat u (nog) te doen staat! Klik op deze link voor meer informatie: www.hereditas.org/voorbereiding/nalatenschaptest

Afwikkeling nalatenschap

Tarieven en ledenvoordeel:

De volgende voordelen gelden voor u als lid van 123Comfort:

* Het eerste gesprek (aan huis) is kosteloos en vrijblijvend
* Opmaak van een Testament of Levenstestament € 395,- (basisversie)
* Opstellen van een Nabestaandendossier (een overzicht van uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen) € 245,-, (incl. € 40 korting op basis van 3 uur dienstverlening)
* Hulp bij diverse zaken na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid (op basis offerte met een korting van € 5,- op het normale uurtarief)
 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten