Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

APS-therapie

Van pijn naar welzijn

APS, is een revolutionaire behandelingmethode die het lichaam aanspoort tot herstel. Dit wordt behaald door een lichte prikkeling aan te bieden aan het lichaam. De prikkeling is een nabootsing van de lichaamseigen zenuwimpuls of signaal (ook wel Actie Potentiaal) genoemd. Dit commando signaal zet processen in het lichaam in het werk. Wanneer u bijvoorbeeld een blessure heeft is het signaal verzwakt. Bij het ouder worden neemt ook de sterkte van Actie Potentiaal af. Klachten waar men als tiener gemakkelijk overheen stapt, kosten naar mate men ouder beduidend meer moeite om van te herstellen.

Wat doet APS
APS spoort het lichaam aan tot aanmaak van stoffen. Energietransport, doorbloeding, pijnbestrijding, wondgenezing en ontstekingsremming zouden worden gestimuleerd. De nagebootste actiepotentiaal stuurt dus in feite een soort seintje naar je lichaam om de pijnlijke plekken te genezen.
Deze stoffen zijn bijvoorbeeld de lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers, energietransport, doorbloeding, wondgenezing.  Deze vrij nieuwe vorm van therapie, wordt met succes toegepast bij zowel pijnbestrijding als bij de behandeling van ziekte en ongemak. APS therapie boots de natuurlijke prikkels in de zenuwbanen na en stimuleert de lichaameigen zenuwgeleiding waardoor de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd.

Klachten
APS-therapie wordt onder meer gebruikt voor de behandeling van acute en chronische klachten (reumatische artritis, posttraumatische dystrofie, neuralgieën, migraine, fybromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom), maar ook voor ontstekingen, versnelde wondgenezing, versneld herstel van botbreuken en herstel van peesbeschadigingen. Ook bij multiple sclerose, carpaal tunnel syndroom, whiplash, menstruatieklachten, maag- en darmklachten, jicht, gordelroos, tennisarm en huidaandoeningen (zoals eczeem en psoriasis) zou het helpen.

Behandeling
Voor een behandeling wordt meestal gebruikgemaakt van een zogenaamd APS-apparaat. Het heeft elektroden die zo dicht mogelijk bij de te behandelen plekken moeten worden aangebracht. Een behandeling vind in de praktijk plaats en duurt enkele minuten tot ruim een half uur. Hoe vaak en hoe lang u behandeld moet worden, hangt af van de leeftijd, lichamelijke conditie en aandoening. Door gebruik te maken van nagebootste zenuwimpulsen, krijgen de natuurlijke processen weer een duwtje in de goede richting.

Risicogroep
Soms kunt u APS maar beter niet gebruiken. Mensen met epilepsie of pacemakers vormen een risicogroep. APS kan een epilepsie-aanval verergeren en een pacemaker op hol laten slaan. Patiënten die bètablokkers of bloedverdunners gebruiken, wordt aangeraden eerst een arts te raadplegen. Hetzelfde geldt voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan ondergewicht en kleine kinderen.

Klik op deze link voor meer informatie: www.milenahealthcare.com

 

Vooraf vind er een gratis intake plaats. De kosten voor leden bedraagt €40,- (excl. BTW) in plaats van €65,-(excl. BTW). De vervolgbehandelingen kosten €40,- (excl. BTW). Hierop is geen korting mogelijk.Voorrijkosten: 0,19 per km.

Sommige verzekeraars bieden gehele of gedeeltelijke vergoeding van APS therapie als onderdeel van een aanvullend pakket. U kunt het beste navraag doen bij uw verzekeraar.

Belangrijk
Alternatieve geneeswijzen kunnen in bepaalde gevallen verlichting brengen van de klachten. U moet dit echter altijd zien als een aanvulling op reguliere behandelmethoden en niet als een vervanging hiervan. Het stellen van een deugdelijke diagnose door een gediplomeerd arts is in alle gevallen noodzakelijk. Overleg daarom altijd eerst met uw huisarts over de aanpak van uw gezondheidsproblemen. Met hem kunt u bespreken of en hoe alternatieve geneeswijzen in uw specifieke geval een bijdrage kunnen leveren.

 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten