Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Computeruitleg aan huis

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van computerprogramma’s zoals Outlook, Word of Excel, dan komen wij u graag helpen. Deze progamma’s die vaak op kantoor worden gebruikt, zijn ook handig om thuis of voor een vereniging te gebruiken.

Als u stukjes voor een clubblad schrijft, een brief voor uw kleindochter in het buitenland wilt maken of een financieel overzicht wilt opstellen, kunt u dat goed met Word of Excel doen. Gebruikt u een programma al wat langer en wilt u nieuwe functies of toepassingen leren kennen om uw opdrachten sneller te kunnen uitvoeren, dan kunnen wij u daarbij uiteraard ook van dienst zijn.

Ook als u een nieuw programma heeft gekocht en u wilt het laten installeren, kunt u contact met 123Comfort opnemen. Wij laten u dan zien hoe dat moet gebeuren, zodat u het in het vervolg zelf kunt doen.

Wij kunnen u eenmalig ondersteunen, maar als u meer vragen heeft, kunnen wij u ook een korte cursus aanbieden. Mocht u dus vragen over verschillende computerprogramma’s hebben, maak dan een afspraak via 123Comfort voor onze service aan huis.

Wij hebben veel ervaring met beginners en hebben veel computercursussen bij opleidingen verzorgd. Pieker en tob daarom niet langer, maar vraag deze service aan huis aan.

Onze dienstverlener is mevrouw Neel Lenstra.

 

Kosten en korting

De kosten voor een eenmalig bezoek bedraagt € 25,- Een cursus bestaat minimaal uit 3 lessen van 60 minuten. Een startpakket met 3 lessen kost € 75,-. Leden ontvangen 10% korting. Nadere inlichtingen ontvangt u na het indienen van uw aanvraag.

Cursusaanbod

Een cursus bestaat uit minimaal 3 lessen van 60 minuten. Deze lessen kunnen 1 of 2 keer per week plaatsvinden.

De individuele lessen spreekt u af met de docent. U kunt dan bespreken of u naar de docent wilt komen of dat u liever thuis les wilt krijgen. Er kunnen dan wel reiskosten voor de docent in rekening gebracht worden. Nadere inlichtingen ontvangt u na het indienen van uw aanvraag.

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten