Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Duitse les

Voor beginners en gevorderden!

Wilt u uw Duits opfrissen voor uw vakantie of heeft u Duits nodig voor uw hobby, opleiding of werk, dan willen wij u daarbij graag ondersteunen. U kunt voor alle niveaus bij ons terecht.

Heeft U de laatste tijd ook in de kranten gelezen, dat er steeds minder Nederlanders zijn, die goed Duits spreken? De taal lijkt zo gemakkelijk, omdat hij zo veel op het Nederlands lijkt. In werkelijkheid is de grammatica echter een stuk moeilijker dan de meeste mensen denken. Wie de taal echt goed wil spreken, moet wel degelijk de juiste woorden gebruiken en zal ook op de naamvallen moeten letten, anders blijft het steenkolen-Duits. Wilt u dus tijdens uw vakantie of op uw werk goed voor de dag komen, leer dan correct Duits! Vraag nu informatie aan!


De docente
De docente heeft zelf lang in Duitsland gewoond en zij geeft al ruim twintig jaar op verschillende niveaus Duits. Zij zal u daarom zowel met de uitspraak als met de schrijfvaardigheid goed kunnen begeleiden. De cursus kan natuurlijk op uw wensen worden afgestemd. U kunt zo tijdens de intensieve cursus veel bereiken.

Onze dienstverlener is mevrouw Neel Lenstra.

Intake
In het gratis kennismakingsgesprek worden uw mogelijkheden besproken. Er wordt ook een intake afgenomen. Daarna ontvangt u advies over de te volgen taalcursus en het juiste studietempo. De kosten voor deze dienst bedragen €30,-. Dit is inclusief 10% korting.
 
Cursusaanbod

Een cursus bestaat minimaal uit 3 lessen van 60 minuten. Deze lessen kunnen 1 of 2 keer per week plaatsvinden.

Kosten en korting
De individuele lessen spreekt u af met de docente. U kunt dan bespreken of u naar de docent wilt komen of dat u liever thuis les wilt krijgen. Er kunnen dan wel reiskosten voor de docent in rekening worden gebracht. Een startpakket met een adviesgesprek en 3 beginlessen kost €90,-. Dit is inclusief 10% korting. Nadere inlichtingen ontvangt u na het indienen van uw aanvraag.
 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten