Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Nederlands als vreemde taal (individueel)

Voor wat extra hulp!

Heeft u extra hulp nodig bij het leren van Nederlands, dan kunt u bij ons terecht. Wilt u graag een opleiding gaan volgen of een baan zoeken en merkt u dat u nog te weinig Nederlands kunt spreken en schrijven om de les te begrijpen of de taken te kunnen doen, neem dan contact op met 123Comfort.

Er worden in Nijmegen en omgeving veel cursussen Nederlands als vreemde taal aangeboden, maar daar bent u afhankelijk van het tempo en het niveau van de groep. Meestal kunt u daar ook maar één keer per jaar met een groep beginnen en er bestaat vaak geen mogelijkheid om tussendoor in te stromen.


Dit aanbod biedt u de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. Misschien kunnen wij u al in een paar lessen zo ver helpen, dat u aan de eisen van de opleiding of van de werkgever kunt voldoen. Wilt u dus uw Nederlands met spoed verbeteren, vraag dan nu informatie aan!


Als u een opleiding op mbo-niveau wilt volgen, kunnen we u ook voorbereiden op het Staatsexamen NT2. Dat is een examen Nederlands voor mensen die een andere moedertaal hebben. Met het behalen van het Staatsexamen NT2 kunt u laten zien dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst om in Nederland te kunnen studeren. Omdat dit een erkend diploma is, vergroot u daarmee ook uw kansen op de arbeidsmarkt.


De docente
De docente geeft al ruim twintig jaar NT2-lessen en zij werkt ook geregeld voor het Cito dat de Staatsexamens NT2 afneemt. Zij heeft al veel van deze examens nagekeken en is dus goed op de hoogte van de exameneisen. Bovendien heeft zij bij inburgeringscursussen en mbo-opleidingen gewerkt en zodoende weet ze uit eigen ervaring, dat veel mensen die het inburgeringsexamen gehaald hebben nog niet voldoende Nederlands beheersen om een mbo-opleiding te kunnen volgen.
Als u nu een intensieve cursus volgt, kunt u sneller uw doel bereiken.

 

Intake
In het kennismakingsgesprek worden uw mogelijkheden besproken. Er wordt ook een intake afgenomen. Daarna ontvangt u advies over de te volgen taalcursus en het juiste studietempo. De kosten voor deze dienst bedragen €30, -. Leden ontvangen hierop 10% korting.


Kosten en korting
De individuele lessen spreekt u af met de docent. U kunt dan bespreken of u naar de docent wilt komen of dat u liever thuis les wilt krijgen. Er kunnen dan wel reiskosten voor de docent in rekening worden gebracht. Een cursus bestaat minimaal uit 3 lessen van 60 minuten. Deze lessen kunnen 1 of 2 keer per week plaatsvinden. Een startpakket met een adviesgesprek en 3 beginlessen kost €90,-. Leden ontvangen hierop 10% korting.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten