info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Loodgieter

Voor alles met water, gas, riool of verwarming

Er zijn een aantal werkzaamheden rondom het huis, die u beter kan uitbesteden aan een vakkundig installatiebedrijf. U kunt hierbij denken aan riool-, water-, gasleidingen en verwarmingsinstallatie, maar ook voor loodgieterswerkerzaamheden heeft u natuurlijk een expert nodig.

Loodgieterswerkzaamheden
Baden, douchen en koken is belangrijk in ons dagelijks leven. Op het gebied van sanitair is daarom werkelijk van alles te koop. Van eenvoudig en netjes, tot heel uitgebreid of bijzonder luxueus. Top Totaalonderhoud bv kan u hierbij van dienst zijn; van kleine reparaties op sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken. (geen schoonmaken van geiser)

Het loodgietersvak is eigenlijk een ouderwets ambacht. Naast het gebruik van alle moderne hulpmiddelen is inzicht en vakkundigheid en zeker een bepaalde vorm van creativiteit belangrijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ieder huis is namelijk anders en reparaties aan bijvoorbeeld een hemelwaterafvoer van een woning uit het jaar 1900 is anders dan van een woning die gebouwd is in 2005.

Dakreparaties en overige werkzaamheden
Naast de loodgieterwerkzaamheden kan u bij Top Totaalonderhoud bv ook terecht voor dakreparaties of andere bouwkundige werkzaamheden. Top Totaalonderhoud bv kan u hierbij van dienst zijn; van kleine reparaties tot een volledige verbouwing, zowel op sanitair gebied tot een uitbreiding van uw woonhuis.

Erkend bedrijf
Top Totaalonderhoud bv iis een landelijk erkend verwarmings- gas-, en waterfitterbedrijf en is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI.

Plus installateur
Tevens voeren wij werkzaamheden uit in het kader van WMO 2015 (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Het doel van deze werkzaamheden is om mindervalide in staat te stellen langer in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Denkt u hierbij aan het aanbrengen van wandbeugels, douchestoelen, verhoogde closets enz.

Trefwoorden: riool, gas, verwarming, sanitair, badkamer, dak, dakreparatie.

 

U ontvangt vooraf altijd een offerte met uitzondering bij spoedklussen. Spreek goed af wat uw  wensen zijn. Daarom betaalt u als lid het uurtarief van € 48,- exclusief BTW en korting. Het tarief gaat in bij vertrek van de monteur vanaf de werkplaats. Op de standaard materialen ontvangt u als lid 10% korting; echter er zijn een paar uitsluitingen.

Calamiteiten
Voor calamiteiten buiten de kantoortijden kunt u rechtstreeks contact op nemen met Top Totaalonderhoud bv op het storingsnummer 06 30764024. Houdt u er rekening mee dat er ’s avonds en in het weekend een toeslag geldt. 

Klik op deze link voor meer informatie: www.toptotaal.com
 

 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten