info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Opticien aan huis

Ook uw ogen hebben baat bij een goede voeding

Onze opticien is weer aan het werk onder strikte voorwaarden van het RIVM!!

Vanaf heden hebben alle opticiens een medische infrarood thermometer bij zich om op afstand de klant zijn of haar temperatuur te meten om verspreiding van het virus te voorkomen.

123Comfort heeft afspraken gemaakt met de Nederlandse Huisopticiens. Dankzij deze afspraken hoeft u voor een oogmeting of de aanschaf of reparatie van een bril niet langer de deur uit. De opticien aan huis heeft een uitgebreid assortiment brillen bij zich, zodat u thuis een keuze kunt maken. De opticien voorziet u daarbij van deskundig advies. Voor contactlenzen kunt u niet bij de opticien aan huis terecht.

Het is verstandig om elke twee jaar een oog controle te laten uitvoeren. Voor deze controle hoeft u de deur niet uit. Wij komen met professionele apparatuur een oogonderzoek doen, gewoon bij u thuis op de bank wanneer het u uitkomt. Als u dat wilt kunt u meteen een nieuwe bril of nieuwe glazen voor de bestaande bril uitzoeken.
De Nederlandse Huisopticiens hebben 23 jaar ervaring met oogmeting en oogdrukmeting. Wij komen graag bij u thuis, maar ook in verzorgings- en verpleeghuizen. Wij zijn een erkend optiekbedrijf, aangesloten bij NUVO en hebben alleen gediplomeerde AA-Opticiens in dienst. Indien nodig verwijzen wij u door naar de oogarts. Er is een grote collectie brilmonturen van huis- en bekende merken, zowel klassiek als modern. U krijgt als lid nu de navolgende voordelen:


- Een gratis oogmeting en oogdrukmeting thuis;
- Een gratis Skiascopie meting;
- Korting op monturen en glazen;
- Gratis bijstellen van de bril en gratis kleine reparaties;
- Garantie op monturen en glazen;
- Regelmatig speciale acties;
- Geen voorrijkosten.

Dat goede voeding essentieel is voor een goede gezondheid, is algemeen bekend. Ook uw ogen hebben baat bij een goede voeding.
Onderzoek naar de gezondheid van het oog heeft onder o.a. een verband aangetoond tussen slechte en onvolledige voeding en een verhoogd risico op leeftijd gerelateerde maculaire degeneratie (AMD of netvliesveroudering) AMD tast geleidelijk het zicht aan in het midden van het netvlies, waardoor het centrale zicht vervormt en wazig wordt.
Bepaalde groenten en andere producten hebben antioxidanten, vitamines en mineralen die goed zijn voor de ogen. Zij werken als bouwstenen of beschermer in en rond de ogen.

BELANGRIJKE VOEDINGSSTOFFEN DIE HELPEN BIJ HET BEHOUD VAN UW ZICHT
WAAR VINDT U ZE?
Vitamine C :
Sinaasappel, kiwi, Aardbei, Banaan, Appel, Groene kool, Spruitjes, Bloemkool, Broccoli, Spinazie, Tomaat en Wortel.

Vitamine E:
Plantaardige olie, plantaardige margarine, tarwekiemen, fruit, groenten en noten.

Zink:
Oesters/schelpen, Schaaldieren, Lever, Rood vlees, Eigeel, Gevogelte, Varkensvlees, Peulvruchten en Volkoren brood.

Omega 3 vetzuren:
Vette vis, Halfvette vis, Magere vis en Schaaldieren

Luteïne – Zeaxanthine:
(Gekookte) Boerenkool, Spinazie, Snijbonen, Sla, gekookte Broccoli, Courgette, gekookte Maïs, Eigeel, gekookte Spruitjes en gekookte Erwten

 

 

Opticien aan huis

Dankzij uw lidmaatschap bij 123Comfort komt de opticien gratis en zonder voorrijkosten bij u aan huis. U krijgt 20% korting bij aanschaf van bril en glazen. Bovendien zijn een oogmeting, advies, afstellen en kleine reparaties gratis.

Klik op deze link voor meer informatie: www.huisopticiens.nl


 

 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €10,- tot 01-05-2022.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten