info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Stukadoren en wandafwerking

Duurzame afwerking van de wanden

Goede wandafwerking kan de finishing touch aan uw interieur geven, dat daar naadloos kan aansluiten bij uw persoonlijke leefomstandigheden en wooneisen. Advies op maat is daarom erg belangrijk bij de keuze wandafwerking, want er is veel mogelijk. Het mooie is dat de meeste afwerkingen in diverse structuren en kleuren zijn te realiseren. Op deze manier kunt u de ruimtes een persoonlijk karakter geven.

Wat is er mogelijk:

  • Gladpleisterwerk is tegenwoordig helemaal ‘in’ en vormt meestal de basis voor de wanden en plafond. U heeft keuze uit twee kwaliteiten: behangklaar of saus-klaar.
  • Schuurwerk is een wandafwerking met fijne zandkorrels erin. Het schuurwerk wordt opgebracht met schurende, ronddraaiende bewegingen. Schuurwerk kan aangebracht worden in verschillende dikte variërend van 5 tot 10mm Hiermee is het mogelijk om een unieke wand te creëren;
  • Sierpleister of spachtelputz is een kunststofgebonden afwerking en is verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes. Sierpleister is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar.
  • Sauzen van muren is mogelijk in allerlei kleuren. De stukadoor vertelt u daar graag meer over.

Trefwoorden: stukadoor, klussen, wanden, muren.

Helaas is het niet mogelijk om vooraf een vaste prijs door te geven, dit heeft voornamelijk te maken omdat er diverse factoren zijn die de prijs kunnen beïnvloeden. Elke ruimte is anders en elke m2 heeft niet dezelfde vorm. Verder is het afhankelijk van de ondergrond van de wanden en uw persoonlijke wensen en materiaalkeuzes. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Leden ontvangen 10% korting op de standaard materialen.

Klik op deze link voor meer informatie: www.toptotaal.com
 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten