info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Thuiszorgwinkel Medipoint

Hulpmiddel voor elke situatie

De Thuiszorgwinkel Medipoint / ZZG zorggroep voor uitleen, huren, advies en verkoop. De Thuiszorgwinkel is het beste adres voor uw gezondheidsartikelen en verpleeg- en zorghulpmiddelen. Of u nu een baby verwacht, aan uw gezondheid en conditie wilt werken of last heeft van kleine ongemakken; voor alle omstandigheden en elke levensfase hebben wij de juiste producten. Het assortiment is zeer uitgebreid en wordt continu afgestemd op de snel veranderende maatschappij en medische inzichten. 
 

U kunt bij de Thuiszorgwinkel terecht voor onder andere: 

  • hulpmiddelen bij verpleging en verzorging
  • zorgartikelen bij het zitten en het staan
  • veiligheidsproducten in en om huis
  • hulpmiddelen rondom zwangerschap en bevalling (bijvoorbeeld borstkolven)
  • hulpmiddelen bij ‘algemene dagelijkse levensverrichtingen’ 
  • hometrainers

U kunt van een aantal hulpmiddelen van Medipoint gratis gebruikmaken. Deze kunnen u helpen in geval van tijdelijk ongemak, of ter overbrugging van de periode die u moet wachten op de verstrekking van een bepaald zorghulpmiddel. Let op!! Sommige hulpmiddelen worden niet gratis uitgeleend, maar kunt u wel huren. Dit geldt bijvoorbeeld voor loophulpmiddelen (krukken;wandelstokken) en een borstkolf. Of voor een hometrainer, wanneer u na een operatie of ziekte uw conditie weer op peil moet brengen. Ook zijn de regels bij de zorgverzekeraar voor de vergoedingen aangescherpt vanaf januari 2020! Zo kunt u b.v. een rolstoel voor een dagje uit of begrafenis niet langer meer lenen, maar dient u deze te huren! Voor meer informatie hierover kunt u eerst contact met uw eigen zorgverzekeraar opnemen of contact opnemen met de Zorgcentrale van ZZG zorggroep 024-3665777. Helaas biedt onze ledenservice 123Comfort geen korting of gratis gebruik van de loophulpmiddelen, zoals krukken of een rolstoel.

Klik op deze link voor meer informatie: www.medipoint.nl

Trefwoorden: hulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoel, zwangerschap, borstkolf, zorgcentrale.

 


 

Op vertoon van een geldige lidmaatschappas ontvangt u  in de Medipoint/ZZG zorggroep Thuiszorgwinkel 10% korting op de aankoop van zorghulpmiddelen. De Medipoint/ZZG zorggroep Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur en zaterdags van 10.00-16.00 uur. Het adres is: Marialaan 120 te Nijmegen.

Voor de uitleen of huur van hulpmiddelen (huren o.a. krukken; wandelstokken) kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Zorgcentrale van ZZG zorggroep, telefoon 024-36 65777.

Klik op deze link voor meer informatie: www.medipoint.nl
 

 

 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten