info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Woningaanpassing

Zodat u langer thuis kan blijven wonen

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Jaarlijks lopen 120.000 zelfstandig wonende senioren zodanig letsel op dat ze naar het ziekenhuis moeten voor een behandeling. Kleine aanpassingen in uw woning kunnen wonderen doen om uw huis een stuk veiliger te maken. Top Totaalonderhoud bv kan u helpen veranderingen in of aan uw woning uit te voeren zodat u zelfstandig kunt blijven wonen.

U kunt hierbij denken aan:

  • Badkamer en/of toilet bijvoorbeeld het aanpassen van anti-slipcoating, of wandbeugels bij het toilet of douche.  
  • Aanpassingen in huis bijvoorbeeld. De drempels weghalen of afvlakken waardoor er minder kans is op struikelen. Schakelaars op bereikbare hoogte aanbrengen. Zorgen voor een goede verlichting, wanneer men ’s nachts uit bed gaat.

Top Totaalonderhoud bv kan u hierbij de helpende hand bieden met praktische oplossingen zodat u woning toekomstbestendig wordt.  

Op de website van www.veiligheid.nl van de overheid kunt u hier meer over lezen en kunt u ook een checklist ‘val niet thuis’ downloaden. U kunt deze checklist ook aanvragen bij 123Comfort.

Plus Installateur
Top Totaalonderhoud bv voert werkzaamheden uit in het kader van WMO 2015 (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) voor verschillende Gemeenten. Ze kunnen u adviseren bij een aanvraag en u ontvangt altijd een gespecificeerde offerte. Top Totaalonderhoud bv is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI.

Trefwoorden: drempel, aanpassingen, badkamer, wandbeugels, vallen, klussen.

 

 

U ontvangt vooraf altijd een offerte. Spreek goed af wat uw wensen zijn. U betaalt als klant het uurtarief van € 49,50 excl. BTW. Het tarief gaat in bij vertrek van de monteur vanaf de werkplaats. Op de standaard materialen ontvangt u als klant 10% korting; echter er zijn een paar uitsluitingen.

 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten