123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Dakgootreiniging

Voorkom lekkage!

Het zelf reinigen van de dakgoot is niet geheel ongevaarlijk. Daarom kunt u er ook voor kiezen om dit werk uit te besteden. De dakgoot kan gedurende het jaar heel wat vuil verzamelen zoals vallende bladeren, mos, allerlei vuil en zelfs vogelnestjes. Als dit niet tijdig wordt opgeruimd, kan hierdoor uw afvoer verstopt raken. De dakgoot loopt dan vol en zal uiteindelijk overlopen meestal ontstaat er in huis ook wateroverlast .
 
Hoe constateert u dat uw dakgoot vervuilt is? Wanneer tijdens een regenbui het water over de rand loopt en eventuele kleine watervalletje veroorzaakt of wanneer het water aan de buitenkant van de regenpijp stroom veroorzaakt. U kunt bijna alle gevallen aannemen dat de afvoer ergens geblokkeerd wordt.
 
 
Het is zeker niet overbodig om tweemaal per jaar de dakgoot en regenpijp te laten controleren en te laten reinigen. Heeft u in de directe omgeving van de dakgoot een boom staan overweeg dan om vaker de goten te reinigen. Preventief onderhoud van uw dakgoot kan een hoop ellende voorkomen!
 

Het bedrijf van der Velden rioleringsbeheer zorgt voor de Dakgootreiniging.

Trefwoorden: dakgoot, reiniging, schoonmaken.

Wij hanteren de volgende prijs:

- € 49,50 per uur (exclusief BTW).
 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten