123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Glazenwasser

Uw ruiten glashelder

Vooral als de zon door de ramen schijnt valt het extra op wanneer ze niet schoon zijn en aan een wasbeurt toe zijn. Voor iedereen die graag door schone ramen naar buiten wil kijken en deze niet zelf kan of wil wassen, biedt 123Comfort de dienst de glazenwasser aan.

123Comfort heeft afspraken gemaakt met een glazenwasser die u kunt bellen wanneer u dat nodig vindt. De glazenwasser brengt zijn eigen materialen mee en maakt afspraken met u over wat u schoongemaakt wilt hebben.

Onze dienstverlener is Marc Hellegers van Glas-en Schildersbedrijf Hellegers in samenwerking met A.C.I. Schoonmaakbedrijf.

Trefwoorden: schone ramen, ruiten, kozijnen.

Glazenwasser

De glazenwasser overlegt van te voren wat u precies wenst. Wilt u alle ramen laten wassen of slechts een gedeelte? Dient het houtwerk schoongemaakt te worden? Wilt u ook dat de deuren worden gereinigd? U bepaalt dit zelf en spreekt dit met de glazenwasser af.  

De prijs is afhankelijk van de situatie die de glazenwasser aantreft. Gemiddeld bent u ongeveer € 30,- aan kosten kwijt voor het hele huis. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave voor de te verrichten werkzaamheden, dat kan meestal telefonisch, maar soms is het noodzakelijk dat eerst ter plekke wordt gekeken.

 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten