Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Groenbakreiniger

Uw groenbak/restafvalbak weer helemaal schoon!

Heeft u ook zo’n overlast van die vieze en stinkende groenbak en/of restafvalbak? De groenbakreiniger komt graag uw groenbak/restafvalbak voor u schoonmaken. U laat de groenbak/restafvalbak op de dag waarop deze wordt geleegd tot 19.00 uur staan op de daarvoor bestemde plaats. De groenbakreiniger komt dezelfde dag langs en maakt de bak grondig voor u schoon.

Met de professionele reinigingswagens die zijn voorzien van een geheel geautomatiseerd hogedruk systeem, wordt door de Groenbakreiniger een hoge kwaliteit garandeert. Wij werken geheel zonder toevoeging van chemicaliën en dus absoluut 100% milieuvriendelijk!

De groenbakreiniger wordt aangeboden in Berg en Dal, Heilig Landstichting, Mook, Cuijk, Nijmegen, Malden, Molenhoek, Lent, Oosterhout, Groesbeek en Elst. Uw groenbak/restafvalbak wordt aan de binnenzijde 11 x per jaar 100% milieuvriendelijk schoongemaakt. Er wordt garant gestaan voor een optimaal schoon resultaat en een goede klantvriendelijke service.

Klik op deze link voor meer informatie: www.degroenbakreiniger.nl

 


 

Betaling via automatische incasso kost normaal gesproken €61,00 per jaar voor 1 afvalbak. Als lid van 123Comfort ontvangt u €5,- korting voor het eerste jaar. Wanneer u zowel de groenbak als restafvalbak wilt laten reinigen betaalt u normaal €109,- per jaar. Als lid betaalt u €99,-.

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten