123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Luisterend oor

Iemand die luistert zonder oordeel

Als iets u bezig houdt en u kunt het niet goed met andere mensen delen, dan kan dat een hele last zijn. Vaak lukt het dan niet om het gebeurde een plek te geven. Wilt u eens praten met iemand buiten de kring van familie, vrienden of bekenden? Dan heeft 123Comfort een passende oplossing voor u.

De luisterruimte
In een veilige ruimte kunt u vertellen over dingen die u bezighouden. Zoals nare ervaringen, spanningen, ziekte, verlies, rouw, verdriet, iets waar u zelf niet uitkomt. Het uiten in woorden kan verhelderend zijn. Het kan opluchting en uiteindelijk rust geven als u eindelijk eens gehoord wordt. Het afronden van iets kan betekenen dat u nieuwe inzichten krijgt of het kan de voorbereiding zijn op een volgende stap. Er wordt naar u geluisterd zonder oordeel en u krijgt alle tijd die nodig is om uw verhaal te vertellen.

De luisteraar
Mevrouw Gootjes was jarenlang huisarts en jeugdarts/consultatiebureauarts in Nijmegen, arts in de kindergeneeskunde in Groningen en arts in Botswana. Mevrouw Gootjes 15 jaar huisarts, eerst in Groningen, daarna in Nijmegen. Daarvóór was zij consultatiebureauarts/jeugdarts en werkte zij in een ziekenhuis in Botswana en in het Academisch Ziekenhuis in Groningen. Vanuit haar artsenervaring weet ze dat veel mensen behoefte hebben om hun verhaal bij iemand kwijt te kunnen. Het luisteren én horen is iets dat mevrouw Gootjes van nature ligt en dat zij door de jaren heen door opleiding en werkervaring verder heeft ontwikkeld. Inmiddels is zij ook master in NLP en natuurgeneeskundig therapeute. Haar beroepsgeheim garandeert dat het besprokene binnen de muren van de luisterruimte blijft.

Trefwoorden: luisteren, aanhoren, je verhaal vertellen.
 

 

Het uurtarief voor de luisterruimte bedraagt € 80,- Als lid van 123Comfort krijgt u € 5,- korting per uur. Kennismakingsles: € 25,- De luisterruimte gesprekken worden, afhankelijk van uw verzekeringspakket, geheel of gedeeltelijk vergoed door een flink aantal zorgverzekeraars, onder de vergoeding alternatieve geneeswijze. De vergoeding gaat niet ten koste van uw verplicht eigen risico.

Klik op deze link voor meer informatie: www.gradagootjes.com

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten