info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Maaltijdservice

Gezond, lekker en makkelijk. Ook vegetarisch!

 

Bestel bij ons uw warme maaltijden. 

apetito brengt heerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis en biedt u optimale flexibiliteit en vrijheid! U heeft de keuze uit een assortiment dat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts bestaat, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, en gepureerde voeding bent u bij apetito aan het juiste adres.

Maak kennis met ons nieuwe proefpakket: lekker vegetarisch. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om minder vlees te eten! Een dag geen vlees betekent een dag meer groente – en groente is gezond! Of de aanleiding ligt in gezondheid, milieu of ergens anders, bij apetito kun je nu ook een vegetarisch proefpakket bestellen!            5 lekkere en verantwoorde maaltijden voor maar € 19,95.

Wil je bestellen of meer informatie? Ga naar www.apetito-shop.nl/proefpakket of bel 0800 – 023 29 75 (gratis).

De maaltijden worden met verse ingrediënten gekookt door een team van ervaren koks en direct na het koken in zeer korte tijd ingevroren. Zo blijven de natuurlijke smaken, de voedingswaarden en het frisse uiterlijk van de producten optimaal behouden. De maaltijden zijn lange tijd in de vriezer te bewaren, zonder dat de smaak en voedingswaarden verloren gaan. U bestelt de maaltijden per zeven stuks en ze worden één maal per week bij thuis geleverd op een vaste dag en tijd. Bereiden gaat heel eenvoudig in de magnetron of oven.

Trefwoorden: maaltijden, diepvries, diepvriesmaaltijden, assortiment.

https://www.apetito.nl/123Comfort

 

 
Maaltijdservice

Zie catalogus: http://cld.bz/6KRFgqo  

Onze klanten ontvangen op iedere maaltijd van apetito ook in 2021 10% korting. U bestelt al maaltijden vanaf € 5,74 per maaltijd exclusief korting. (incl. BTW) Geef voor het voordeel bij uw eerste bestelling aan klant te zijn van 123Comfort. Eenmalig kan elke klant gebruik maken van het proefpakket. De kosten hiervoor zijn € 19,95 voor 5 menu's.

U kunt de apetito maaltijden online bestellen in de webshop, telefonisch bij de klantenservice of bij de chauffeur. Voor meer informatie of hulp bij het bestellen belt u gratis naar 0800 - 023 29 75 (ma. t/m vr. 8:00-18:00 uur) 

 https://www.apetito.nl/123Comfort/

 

 

 

 

 

 

 

 

De contributie bedraagt €20,- tot 01-05-2022.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten