123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Pruikenservice

Pruikenservice in uw vertrouwde omgeving

Haar en haardracht bepalen in belangrijke mate hoe we er uit zien. Wanneer u haar verliest of kaal geworden bent, dan kunt u een beroep doen op pruiken en haarwerken. 123Comfort is daarvoor een samenwerking aangegaan met Pruiken Thuiszorg Nederland.

Deze dienst is er voor alle leden van 123Comfort die een haarprobleem hebben. Dat kan zijn door erfelijke aanleg, hormonale afwijking, brandwonden, huidziekte, bestraling, chemotherapie of gebruik van medicijnen. Haaruitval betekent een grote uiterlijke verandering. Een probleem, dat voor vele een gevoel van onzekerheid met zich meebrengt.

Door Pruiken Thuiszorg Nederland wordt altijd maatwerk geleverd, want iedereen heeft verschillende wensen. U start met het passen van bestaande haarwerken , waardoor u zelf kunt zien welke kleuren en modellen u goed staan. Uw haarprothese dient onzichtbaar en van goede kwaliteit te zijn, perfect passend bij uw uiterlijk. Alleen dan kunt u het vervangend haar accepteren.

Pruiken Thuiszorg Nederland is een landelijk erkende leverancier van pruiken. Ze zijn gespecialiseerd in het aanmeten van pruiken, maathaarprotheses en haaraccessoires voor jong en oud bij u aan huis door heel Nederland.U kunt ook rekenen op advies over het omgaan met uw haarwerk of pruik. Indien nodig krijgt u hulp bij het aanvragen van een vergoeding bij uw verzekeraar.

Trefwoorden: pruik, haarwerk, kaalheid.


 

Dankzij uw lidmaatschap van 123Comfort krijgt u bij aanschaf van een pruik (vanaf € 450,-) of haarwerk een pruikenverzorgingsset ter waarde van €38,50 gratis. U betaalt geen voorrijkosten.

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Haaruitval of kaalheid kan veroorzaakt worden door ziekte, medicijnen en ouderdom. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw zelfbeeld en zelfvertrouwen. U kunt thuis advies krijgen en uw keuze maken in pruik of haarstuk. Ook krijgt u begeleiding bij de aanvraag voor een eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar. 

Klik op deze link voor meer informatie: www.pruikenthuiszorg.nl
 

 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten