info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Rijbewijskeuring 75+

Omdat u toch graag auto blijft rijden

Het bezit van een rijbewijs is voor u waarschijnlijk een groot goed. Het kan namelijk bijdragen aan uw mobiliteit en zelfstandigheid. De overheid heeft in het kader van de verkeersveiligheid bepaald dat in een aantal gevallen een medische keuring nodig is. Deze regelmatige keuring is bedoeld om iedereen veilig en verantwoord aan het verkeer deel te laten nemen. Als lid van 123Comfort ontvangt u een flinke korting op de kosten van een medische keuring.

Wanneer u zeventig jaar of ouder bent of als u een lichamelijke of geestelijke beperking heeft, dan is een medische keuring verplicht op het moment dat u uw rijbewijs wilt vernieuwen.

Bent u zeventig jaar of ouder, dan raden wij u aan minimaal drie maanden vóór uw rijbewijs verloopt met een rijbewijskeuring te beginnen. Mocht u eventueel worden doorverwezen naar een specialist dan kan dit namelijk een wachttijd met zich mee brengen. Bij jongere mensen met een beperking is het advies om hiermee nog eerder te starten.

De keuringsarts
Keuringsarts mevrouw Gootjes staat officieel geregistreerd als arts en heeft jarenlang als huisarts gewerkt in Nijmegen. Tijdens de medische keuring beoordeelt zij uw algemene lichamelijke en geestelijke conditie en stelt zij vast of u aan de normen voldoet om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen. Ze controleert uw bloeddruk en onderzoekt uw urine op suiker. Ook test zij uw gezichtvermogen, eventueel met bril of contactlenzen. U kunt meestal binnen een week bij haar terecht voor een rijbewijskeuring. Ze doet overigens ook andere medische keuringen.

Trefwoorden: rijbewijs, keuring.

Normaliter kost een rijbewijskeuring ongeveer €95,-. Als lid van 123Comfort betaalt u echter €50,-

Klik op deze link voor meer informatie: www.gradagootjes.com

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten