123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Schilderen en behangen

Uw huis als nieuw met verf en behang

Schilderen en behangen aan huis. Goed onderhoud van uw houtwerk verbetert de kwaliteit en geeft een meerwaarde aan uw huis. En voor de duurzaamheid van het buitenwerk dient ook de binnenzijde van de gevels in goede staat te zijn. Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren, wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht. Schildersbedrijf Marc Hellegers adviseert u graag over de laatste materialen en kleurentrends.
 
De overheid betaalt mee aan een nieuw en fris uiterlijk van uw huis. Het renoveren en verbouwen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Meer informatie over deze regeling kunt bekijken op de website van de belastingdienst. Het 9%-tarief geldt alleen voor de arbeidskosten, niet voor de meegeleverde materialen.
 
Het is ook mogelijk om uw huis te laten onderhouden via een meerjaren onderhoudsplan, dit kan op langere termijn vaak een stuk voordeliger zijn.
 
Trefwoorden: behangen, schilderen, klussen, kleur, wonen, materialen, onderhoud.
 
Schilderen en behangen
Uurtarief: € 43,45 excl. BTW p.p. met 10% korting op het totale bedrag voor klanten van 123Comfort. De 9% BTW geldt alleen bij woning ouder dan 2 jaar. (Normaliter bedraagt het uurtarief bedraagt € 49,25 excl. BTW). Let op: is uw woning jonger dan 2 jaar dan betaalt u 21% BTW per persoon.

Binnen Nijmegen betaalt u geen voorrijkosten, buiten Nijmegen €15,00. U ontvangt vooraf altijd een offerte. Schildersbedrijf Marc Hellegers is aangesloten bij de erkende “betere schilder ES” en staat dan ook onder voordurende kwaliteitscontrole. Uiteraard ontvangt u garantie op het geleverde werk. In de offerte wordt u hierover geïnformeerd.

Klik op deze link voor meer informatie: www.marchellegers.nl

 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten