info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Sterker (sociaal werk)

Wij zijn Sterker sociaal werk (SWON en NIM zijn samen)

Wij zijn Sterker sociaal werk. Wij zijn er voor mensen op het moment dat zij het - in hun eentje of met een ander - even niet redden. Wij geloven dat elk mens, jong of oud, in zo'n situatie in staat is om uiteindelijk (weer) sterker te staan. Wij helpen om weer vooruit te kijken. Zodat je jezelf - thuis, op school, op het werk of in je contacten met anderen - weer sterker voelt en beter kunt functioneren.

Wat doet Sterker?

Of het nu gaat om opgroeien, opvoeding, school, je gezondheid, uitdagingen bij het ouder worden, werk, school, mantelzorg, relaties, een scheiding, wonen, een buurtruzie, schulden of vragen op het gebied van seksualiteit: onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je graag om stappen vooruit te zetten. Zij ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen én komen voor je op wanneer je dat zelf niet kunt.

Swon en NIM zijn samen Sterker

Sterker sociaal werk is ontstaan uit een fusie tussen NIM Maatschappelijk Werk en Swon het seniorennetwerk. Samen zijn wij sterker omdat we vanuit een gedeelde visie hulp en ondersteuning bieden aan mensen van nul tot honderd-plus. In de vorm van bijvoorbeeld (school)maatschappelijk werk, praktische (vrijwilligers)diensten, ouderenadvies, mantelzorgondersteuning, dagbesteding, training en coaching. Daarnaast is Sterker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Sociale Wijkteams in Nijmegen en vanaf 1 januari 2018 voor VraagWijzer West Maas en Waal. Onze missie is om met ons werk bij te dragen aan een sterke samenleving op basis van medemenselijkheid.

Voor wie is Sterker?

Sterker sociaal werk is er voor mensen in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal en met Buurtbemiddeling in Lingewaard en Overbetuwe. Ons aanbod verschilt per gemeente.

Onze medewerkers

Bij Sterker werken zo'n 250 sociale professionals. Daarnaast zijn er ongeveer zeshonderd vrijwilligers betrokken bij de uitvoering van ons werk. Zoals maatjes, boodschappenhulp, buurtbemiddelaars, hulp bij de administratie, chauffeurs, maaltijdbezorgers, klussers en gastvrouwen en -heren.

Lidmaatschap van 123Comfort is voor deze dienst niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie en prijzen op www.sterker.nl

Trefwoorden: swon, nim, mantelzorg, vrijwilliger, vrijwilligerswerk, dagbesteding.

Dit aanbod is bestemd voor senioren die wonen in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal en met Buurtbemiddeling in Lingewaard en Overbetuwe. Lidmaatschap van 123Comfort is voor deze dienst niet noodzakelijk.

Wilt u meer weten over Sterker sociaal werk, kijk dan op www.sterker.nl  

 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten