123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Therapie (individueel/relatie)

Krijg weer grip op uzelf en uw problemen!

Om u goed en gezond te voelen is het belangrijk een goede balans te hebben tussen uw eigen autonomie (zelfstandigheid) en de verbondenheid met anderen, ofwel tussen uw eigen behoeften en de eisen van de buitenwereld. Er is namelijk altijd een samenhang tussen een mens en zijn/haar omgeving.
 
Psychosociale therapie is gesprekstherapie voor mensen met levensproblemen, ofwel alledaagse problemen. De therapie richt zich zowel op de ‘binnenwereld’ of psyche van iemand als op de omgevingsfactoren en de samenhang tussen die twee.
 
Door middel van de psychosociale therapie ontstaat er een bewustwording van patronen waardoor u inzicht krijgt in uw omgang met problemen. Pas na de bewustwording kan verandering plaatsvinden. De therapie richt zowel op problemen als op positieve aspecten van uzelf of van uw relatie. Hierdoor is het mogelijk om weer grip te krijgen op het leven en op moeilijke situaties. Vervolgens kan men op eigen kracht verder.
 
U kunt denken aan de volgende problemen; problemen met de opvoeding, relatieproblemen, onzekerheid, problemen op het werk, zingeving, verwerken van pijnlijke ervaringen, stressklachten en problemen met uzelf waar u steeds tegenaan loopt en nu wel eens mee af wilt rekenen.
 
Trefwoorden: therapie, problemen, relatie, stress.

 

Voor individuele therapie betaalt u normaal € 67,50. Als klant van 123Comfort krijgt u 10% korting.

Voor relatietherapie betaalt u normaal € 160,-. Als klant van 123Comfort krijgt u 10% korting. Deze sessie duurt 1,5 uur. Dit is een opstarttarief met 2 therapeuten. De intake is gratis voor zowel voor individuele, relatie- als slaaptherapie.  Veel verzekeraars vergoeden de psychosociale therapie geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. In dit geval komt u niet in aanmerking voor de korting.

Heel belangrijk is dat er een prettig respectvol contact ontstaat waardoor er een proces op gang komt. U staat centraal en bepaalt zelf het tempo. Er wordt steeds gewerkt aan wat voor u belangrijk is. Meestal zijn er ongeveer 5 tot 12 gesprekken nodig. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van de persoon en zijn of haar problematiek.

Klik op deze link voor meer informatie: www.context-praktijk.nl

  

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten