123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Thuiszorgwinkel Medipoint Radboud

Hulpmiddel voor elke situatie

De Thuiszorgwinkel Medipoint Radboud Nijmegen voor uitleen, huren, advies en verkoop. De Thuiszorgwinkel is het beste adres voor uw gezondheidsartikelen en verpleeg- en zorghulpmiddelen. Of u nu een baby verwacht, aan uw gezondheid en conditie wilt werken of last heeft van kleine ongemakken; voor alle omstandigheden en elke levensfase hebben wij de juiste producten. Het assortiment is zeer uitgebreid en wordt continu afgestemd op de snel veranderende maatschappij en medische inzichten. 
 

U kunt bij de Thuiszorgwinkel terecht voor onder andere: 

  • hulpmiddelen bij verpleging en verzorging
  • zorgartikelen bij het zitten en het staan
  • veiligheidsproducten in en om huis
  • hulpmiddelen rondom zwangerschap en bevalling (bijvoorbeeld borstkolven)
  • hulpmiddelen bij ‘algemene dagelijkse levensverrichtingen’ 
  • hometrainers

U kunt van een aantal hulpmiddelen van Medipoint gratis gebruikmaken. Deze kunnen u helpen in geval van tijdelijk ongemak, of ter overbrugging van de periode die u moet wachten op de verstrekking van een bepaald zorghulpmiddel. Let op!! Sommige hulpmiddelen worden niet gratis uitgeleend, maar kunt u wel huren. Dit geldt bijvoorbeeld voor loophulpmiddelen (krukken;wandelstokken) en een borstkolf. Of voor een hometrainer, wanneer u na een operatie of ziekte uw conditie weer op peil moet brengen. Ook zijn de regels bij de zorgverzekeraar voor de vergoedingen aangescherpt vanaf januari 2020! Zo kunt u b.v. een rolstoel voor een dagje uit of begrafenis niet langer meer lenen, maar dient u deze te huren! Voor meer informatie hierover kunt u eerst contact met uw eigen zorgverzekeraar opnemen of contact opnemen met de Zorgcentrale van ZZG zorggroep 024-3665777 of 088 102 0100 van Medipoint. Helaas biedt onze ledenservice 123Comfort geen korting of gratis gebruik van de loophulpmiddelen, zoals krukken of een rolstoel.

Klik op deze link voor meer informatie: www.medipoint.nl

Trefwoorden: hulpmiddelen, krukken, rollator, rolstoel, zwangerschap, borstkolf, zorgcentrale.

 


 

Op vertoon van een lidmaatschapspas ontvangt u  in de Medipoint Thuiszorgwinkel Nijmegen Radboud 10% korting op de aankoop van zorghulpmiddelen. De Medipoint Thuiszorgwinkel Nijmegen Radboud is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur. Het adres is: Geert Grooteplein Zuid 10, 6525 GA Nijmegen via hoofdingang Radboud UMC.

Voor de uitleen of huur van hulpmiddelen (huren o.a. krukken; wandelstokken) kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Zorgcentrale van ZZG zorggroep, telefoon 024-36 65777 of 088 102 0100 van Medipoint.

Klik op deze link voor meer informatie: www.medipoint.nl
 

 

 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten