info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Tuinman

Geniet van uw tuin!

Wie plezier wil hebben van zijn tuin, moet ook zorgen voor het onderhoud. Voor veel mensen is werken in de tuin een hobby; anderen hebben geen tijd, zin of zijn niet in de mogelijkheid om zelf de (hele) tuin te onderhouden. Voor hen is de Tuinman een uitkomst.
 
Aanleg en onderhoud
Voor aanleg en onderhoud van uw tuin bent u bij onze tuinman in goede handen. Voor aanvang van de werkzaamheden krijgt u van hem een vrijblijvende prijsopgaaf. Het kan gaan om periodiek onderhoud maar ook om eenmalige werkzaamheden. Na akkoord van de offerte komt hij de werkzaamheden uitvoeren.
 
Tuinplanten
Bij onze tuinman kunt u tuinplanten tegen zeer gereduceerde prijzen aanschaffen. De tuinman vertelt u hier graag meer over.
 
Tuinafval
Tuinafval wordt tegen betaling meegenomen.
 
Onze dienstverlener is Ron Velderman van Meander Hoveniers.
 
Trefwoorden: tuin, gras, struiken, planten, snoeien.

Voor alle werkzaamheden wordt vooraf een vrijblijvend schriftelijke offerte gemaakt. U betaalt rechtstreeks aan de dienstverlener.

Het uurtarief is € 35,00, dit is inclusief 21% BTW en korting. Het tarief is in manuren. Dus wanneer de tuinman met twee mannen komt om uw tuin te onderhouden kost het per uur € 70,00. Alles gaat dan wel een stuk sneller en hierdoor kost het minder tijd.

De Tuinman vraagt geen voorrijkosten.

 

De contributie bedraagt het actiebedrag van €20,- tot 01-05-2023.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten