Contact: info@123comfort.nl of 0900 - 666 777 8 tussen 13.00 - 16.00 uur. 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Tuinman

Geniet van uw tuin!

Wie plezier wil hebben van zijn tuin, moet ook zorgen voor het onderhoud. Voor veel mensen is werken in de tuin een hobby; anderen hebben geen tijd, zin of zijn niet in de mogelijkheid om zelf de (hele) tuin te onderhouden. Voor hen is de Tuinman een uitkomst.
 
De Tuinman geeft 25% korting op het eerste uur voor elke nieuwe klant. Ook 25% korting op het eerste uur voor elke bestaande klant, die een nieuwe klant aandraagt!
 
Aanleg en onderhoud
Voor aanleg en onderhoud van uw tuin bent u bij onze tuinman in goede handen. Voor aanvang van de werkzaamheden krijgt u van hem een vrijblijvende prijsopgaaf. Het kan gaan om periodiek onderhoud maar ook om eenmalige werkzaamheden. Na akkoord van de offerte komt hij de werkzaamheden uitvoeren.
 
Tuinplanten
Bij onze tuinman kunt u tuinplanten tegen zeer gereduceerde prijzen aanschaffen. De tuinman vertelt u hier graag meer over.
 
Tuinafval
Tuinafval wordt tegen betaling meegenomen.
 
Klussen in huis
Deze dienst is ook mogelijk in combinatie met allerlei klussen in huis door de Allround Vakman. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor hetzelfde tarief. Voor de dienst gras maaien geldt een goedkoper tarief.
 
Onze dienstverlener is Roy Nicolasen en Ad Croonen van het bedrijf Herad.

Voor alle werkzaamheden wordt vooraf een vrijblijvend schriftelijke offerte gemaakt. U betaalt rechtstreeks aan de dienstverlener.

Het uurtarief is € 35,00, dit is inclusief 21% BTW en korting. Het tarief is in manuren. Dus wanneer de tuinman met twee mannen komt om uw tuin te onderhouden kost het per uur € 70,00. Alles gaat dan wel een stuk sneller en hierdoor kost het minder tijd.

De Tuinman vraagt geen voorrijkosten.

 

 
 

 

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten