123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Tuinvrouw

Vera Lebens brengt uw tuin weer tot bloei!

Mijn naam is Vera Lebens en ik werk graag in het groen.

Als ik mezelf zou moeten kernschetsen, zou ik zeggen: ik ben iemand met groene vingers, houd van hard en handmatig werken en ben hierbinnen doel- en precisiegericht. Graag laat ik mijn handen wapperen in de buitenlucht, naar aanleiding van de wensen van mijn opdrachtgever om tot een mooi resultaat te komen.

Ik ben van mening dat mijn persoonlijke kwaliteiten voldoen aan de eisen die dit werk met zich meebrengt. Ik ben een stabiele persoonlijkheid met een accurate en zelfstandige werkhouding en houd van sociale contacten. Ook ben ik enthousiast gemotiveerd met een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsbesef.
In de afgelopen drie jaar heb ik vele tuinen van particulieren onderhouden. Met veel plezier; want het gaf me telkens weer een voldaan gevoel om aan de wensen van de mensen tegemoet te komen. En niet op de laatste plaats was het fijn voor mezelf; het buiten zijn en praktisch bezig zijn. Mijn ervaringen zijn heel afwisselend, niet alleen omdat elke tuin, groot of klein, weer anders is maar ook de vragen van de leden van 123comfort. Soms werk ik eenmalig en soms vaker frequent om de tuin bij te houden. 

• Als tuinvrouw was ik een welkome gast in tuinen van ouderen die het zelf niet meer kunnen bolwerken.
Voor een invalide vrouw; tuinieren was ooit haar grootste hobby, heb ik de tuin zo ingericht dat zij vanuit haar rolstoel zelfstandig de bloeiende planten op handhoogte kan verzorgen. Op deze manier kunnen we samen in de tuin werken; zij het lichte werk en ik het zwaardere werk zoals, gras maaien, onkruid vrijhouden, nieuwe planten potten, planten en heggen snoeien en ongewenste kruid tussen tegels verwijderen. Ook gingen we samen op pad om nieuwe planten te kopen voor haar tuin.
Deze manier van werken heb ik bij een aantal adresjes gedaan. Heel plezierig met een mooi resultaat. Behalve het tuinieren is hierbij het sociale contact ook gewoon belangrijk en gezellig. 

Veel gereedschap heb ik zelf tot mijn beschikking. Geen grasmaaier, geen ladder. 

• Elke zaterdag kunt u mij ook vinden, achter de biologische groente- en fruitkraam, op het Kelfkensbos in Nijmegen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinvrouw

Vera Lebens: Mijn werkwijze is om voor de klus vrijblijvend kennis met elkaar te maken. Ik ga dan langs bij de klant om ook de tuin te bezichtigen en te overleggen wat de klant graag wilt.

Mijn uurtarief voor u, als lid van 123comfort, is € 20,- per uur. En naast mijn werkzaamheden in uw tuin, denk ik graag met u mee over de inrichting van uw tuin.

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten