123comfort@zzgzorggroep.nl of 0900 - 666 777 8 van 13.00-16.00 uur 

 
stap 2 ik kies een dienst terug

Uw gekozen dienst

Als u wilt aanvragen druk dan op de aanvraagknop. U wordt door de aanvraag geleid.

Voetreflexologie Anneke Mondria

Ontspanning nodig? Weinig energie? Pijn of moeite met bewegen?

Wat is voetreflexologie:
Voetreflexologie is natuurgeneeswijze op basis van een oude techniek die zijn oorsprong heeft in o.a. India en China. Waarom het werkt is niet aangetoond, dat het werkt is te zien aan het groot aantal positieve resultaten die volgen op de voetreflex behandeling. Uitgangspunt van deze therapie is dat alle organen en lichaamsdelen corresponderen met reflexzones in de voet.
Door deze reflexzones te masseren, ontspannen we de daarmee verbonden zones in het lichaam. Door de ontspanning kan het lichaam weer doen waar het voor bedoeld is.

Wat kunt u o.a. bereiken door voetreflex behandeling:

● verbetering van de doorbloeding
● verlichting van spanning en stress

Hierdoor het bereiken van een natuurlijk evenwicht in ons lichaam.

Voor wie is voetreflexologie geschikt:
Voetreflexologie is in principe voor iedereen geschikt, overleg bij twijfel met uw behandelend arts/specialist. Er wordt niet direct gewerkt bij hoge koorts, op open wonden, blessures en/of beschadigde huid.

Voetreflexologie wordt gegeven door Anneke Mondria. Na haar opleiding in de westerse voetreflex is zij in 2009 gestart met haar praktijk voetreflex. Aansluitend is zij verder gegaan met een studie in de Chinese voetreflex. Voor verdere verdieping is zij in 2011 op studiereis geweest in China.

Trefwoorden: massage, voeten, voetmassage, reflex.

 

Voetreflexologie Anneke Mondria

Mocht uw interesse gewekt zijn:
Een afspraak kunt u maken door contact op te nemen met 123Comfort, Anneke Mondria neemt dan contact met u op voor een afspraak.

Voetreflexologie wordt, afhankelijk van uw polisvoorwaarden, vergoed door diverse zorgverzekeraars in het aanvullend pakket. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. U dient zelf de nota te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De behandeling kost € 50,- (normaal € 55,-)  De reiskostenvergoeding is € 5,- tot een afstand van 15 km, daarboven komt er € 0,38 per extra km bij.

 

De contributie bedraagt € 20,- per jaar.

Bekijk de veelgestelde vragen Sluiten